Nieuws

07-11-12

Nieuwe Herfstbiertjes

Nieuwe herfstige biertjes...

Liefmans Kriek Cuvee met een gezellige champagne kurk & Maredsous Triple (10%)...

Kom ze snel proeven bij achterdekerk!

17-10-12

De nieuwe wijnen zijn binnen!!

Beste Achterdekerk-Gangers,

Na een "intensieve" & "zware" proeverij bij Égrappé Wijnen, hebben wij weer een aantal hele mooie wijnen voor u gekozen om het herfstseizoen in te luiden bij Achterdekerk...
Deze zeer smaakvolle wijnen zijn, zoals u van ons gewend bent, weer mooi geprijsd!

Alvast een voorproefje op wat u kan verwachten...neem bijvoorbeeld de Cabernet Sauvignon, een krachtige & smaakvolle rode wijn met tonen van zwarte kersen..heerlijk bij de pittige en beroemde saté van Hans..of de volle witte wijn, Domain de Coussergues, een combinatie van de Chardonnay/Viognier druif, heerlijk fris & herfstig fruitig..ik zou zeggen..kom snel proeven & genieten!!


Met deze mooie, nieuwe aanwinsten, geven wij u graag een wijnadvies bij onze weekendhappen, die wij voor u bereiden met goede en grotendeels lokale producten! U kunt genieten van deze drie wisselende en eenvoudige, doch mooie gerechten van donderdag tot en met zondagavond.
Daarbij zijn onze wijnen & lekkere biertjes "uit de muur" van Gulpener ook zeer geschikt bij onze overheerlijke lunchgerechten met vooral lokale & smaakvolle ingredienten!

14-10-12

Expositie van Johannes van Camp

Na drie maanden te hebben genoten van de prachtige schilderijen van Bert Welmers, is het nu de beurt aan Johannes van Camp!