Welkom bij "achterdekerk"

Een ideale plek, waar u elke dag, behalve op maandag vanaf 10.00 u in een sfeervolle en relaxte ambiance kunt genieten van een heerlijke kop koffie of een smaakvolle lunch of diner met diverse goede wijnen per glas of een Gulpener biertje “uit de muur”..met Happaz.


Onze filosofie :


Wij serveren ambachtelijke producten uit de streek en kopen in bij (vooral) lokale leveranciers,
neem bijv. onze kazen, deze komen van boerderij "De Kuiper" in Giessenburg, ons vlees van
slagerij Bouter uit Hoornaar, deze slager koopt zijn eigen vee in om zelf te slachten.
Dieren die met liefde worden gevoerd & verzorgd.


Tussen 17.00 u. tot 21.00 u., serveren wij onze zogenaamde “weekhappen”.
U kunt dan kiezen uit drie eenvoudige, zeer smaakvolle maaltijden bereid met mooie en verse producten. Standaard serveren wij de overheerlijke & beroemde saté van Hans, met frietjes of brood & een lekkere salade voor € 15.- Daarnaast hebben we elke week drie wisselende gerechten variërend in prijs tussen de € 11,50 en € 19,95.
Naast deze wisselende “weekhappen” hebben we ook voor- en nagerechten en vaste hoofdgerechten op de kaart, bijv. een malse biefstuk van Rivierenlander weidevlees.

U kunt onze wisselende weekhappen en ander nieuws per week bekijken op onze site: www.adk3.nl én volg ons ook op Facebook: Achter De Kerk.

Achterdekerk is ook zeer geschikt voor besloten feestjes, recepties of High Tea/Wine/Beer. Wij bespreken uw wensen graag! U kunt voor de deur parkeren (betaald) en wij hebben gratis WiFi.


Graag tot ziens bij Achterdekerk!


Hans & Cindy